Werkwijze

Soms is het lastig om te bedenken wat u met een gebouw, kantoor, kamer of buitenruimte kan doen.
U wilt meer m2 realiseren in een woning, zodat er bijvoorbeeld meer gasten in kunnen. 
U wilt meer m2 realiseren in een buitenruimte, zodat u meer appartementen kunt bouwen.
Of u wilt uw woning anders inrichten. Dit is slechts een greep uit de mogelijkheden waar Bodifée Design u mee kan helpen.

Van advies tot bouwbegeleiding

Het begint bij een advies over een ontwerp voor een gebouw,
interieur of buitenruimte. Bodifée Design kijkt samen met u naar de
mogelijkheden, budget en verkrijgbare materialen op het eiland.

We ontwerpen niet alleen, maar willen ons ook verantwoordelijk maken
voor de uitvoering daarvan. We denken graag met u mee,
ook in praktische zin, en zijn sterk in het aandragen van passende ideeën.

Basisprincipes

Binnen het werk zijn Bodifée Design zijn altijd de volgende vier
basisprincipes terug te vinden.

Aantrekkelijk

Bodifée Design zorgt ervoor dat de ontwerpen die worden gemaakt
vorm krijgen in de werkelijkheid, het ontwerp komt tot leven.

De materialen die gebruikt worden zijn zoveel mogelijk lokaal
verkrijgbaar en altijd van hoge kwaliteit.

Bodifée Design levert verfrissende ideeën die uw toekomstige woning, bedrijfsruimte, buitenruimte of interieur net dat beetje extra geven. De aantrekkelijkheid van het ontwerp zal de bezoeker verrassen.

Duurzaam

Elke architect kan u advies geven of een ontwerp maken voor gebouw, interieur of buitenruimte. Bodifée Design kijkt verder. Ze kijkt nadrukkelijk naar de duurzaamheid. Ze houdt rekening met het klimaat en de uitwerking die dit heeft, ge­bruikmakend van natuurlijke bronnen, zoals wind voor natuurlijke verkoeling. Door het milieu op deze wijze te betrekken en lokale materialen te gebruiken, vindt er een verduurzaming van de ontwerpen plaats.

Solide

Bodifée Design is een ervaren ontwerpbureau in de Tropen. Bo Bodifée denkt lokaal; de lokale kennis en materialen worden met succes ingezet in haar ontwerpen en uitvoering. Op deze manier kan ze snel tot realisatie komen. Bodifée Design heeft oog voor detail, kwaliteit en ergonomie, hierdoor worden de ontwerpen goed en met trots gebruikt. Naast kwaliteit en ergonomie is gebruiksvriendelijkheid een net zo belangrijk streven, waardoor Bodifée Design altijd goed doordachte en gedegen ontwerpen levert.

Passend

Bodifée Design zorgt voor ontwerpen die aansluiten bij de omgeving, bedrijfsruimte en visie van de bedrijven, woning en interieur. Bo Bodifée brengt op een creatieve en inventieve manier samenhang tus­sen wanden, vloer, plafond, meubilair en verlichting van een ruimte. We zien mogelijkheden in de bestaande situatie en kunnen uw ideeën vertalen naar een harmonieuze passende woning en -kantoorinrichting of buitenruimte.